Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
1-3/8 Дијамантски прсти малку обложено мелење, зголемени дупки за полирање и супер тенко сечило полско подлога на порцелански керамички гранит мермер со дијаметар о?

1-3/8 Дијамантски прсти малку обложено мелење, зголемени дупки за полирање и супер тенко сечило полско подлога на порцелански

DEN 1.00
 

Производот е достапен
Достапност

Спецификација : Дијаметар 35мм, 5/8-11 врска, вкупна висина 75мм, максимална длабочина на работа 50мм, висина на дијаманти 15мм. (Б) 1 парче од 1-3 / 8 "(дијаметар од 35мм) вакуум со суво / влажно користење на суви / влажни парчиња за дупчење. (Д) 1 парче од 4 "држач за алуминиумска подлога (5/8" -11 женски конец) и 5 ​​парчиња 4 "Дијамант сув употреба Пол за полирање (1 x Чекор 1, Чекор 2, Чекор 3, Чекор 4, Чекор 5). Тврда керамичка, мермер и гранит. (Б) 1 парче од 1-3 / 8 "(дијаметар од 35мм) вакуум со суво / влажно користење на суви / влажни парчиња за дупчење. (а) 1 парче од 35мм / 1 3/8 "дијамантски дијамантски вакуум, бразив груб бит / мелење бит / нула толеранција, мелење тапан за камен гранит мермер порцелански керамички мијалник. Овој пакет носи (а)-(г) : (а) 1 парче од 35мм / 1 3/8 "дијамантски дијамантски вакуум ладен груб бит / мелење бит / нула толеранција мелење тапан за камена гранит мермер порцелански керамички мијалник. (Д) 1 парче од 4 "држач за алуминиумска подлога (5/8" -11 женски конец) и 5 ​​парчиња 4 "Дијамант сув употреба Пол за полирање (1 x Чекор 1, Чекор 2, Чекор 3, Чекор 4, Чекор 5). (Д) 1 парче од 4 "држач за алуминиумска подлога (5/8" -11 женски конец) и 5 ​​парчиња 4 "Дијамант сув употреба Пол за полирање (1 x Чекор 1, Чекор 2, Чекор 3, Чекор 4, Чекор 5).

Кон својствата

Diameter 35mm, 5/8-11 connection, Total height 75MM, Max working depth 50mm, Diamond height 15MM . :

Производи во категоријата