Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
Dell Networking N1524P - Switch - 24 порти - управувано - рак -моќен, црно

Dell Networking N1524P - Switch - 24 порти - управувано - рак -моќен, црно

DEN 3.33
 

Производот е достапен
Достапност

Енергетски ефикасен етернет и физички слој со ниска моќност (PHY) за да помогне во намалувањето на моќноста на неактивните порти и врските во мирување. Серијата N1500 Switch има можности со високи перформанси и перформанси со брзина на жица, користејќи не-блокирачка архитектура за лесно справување со неочекувани товари во сообраќајот.Вишок обожаватели на ладење. Прекинувач - 24 порти - L2+ - управувано - стабилно. Овие прекинувачи нудат едноставно управување и приспособливост преку архитектура за редење со висока достапност од 40 Gbps (Full-Duplex) која овозможува управување со најмногу четири прекинувачи од една IP адреса. Серијата N1500 Switch нуди раствор за вклучување на мрежно-пристап N1500 Gigabit Ethernet (GBE) со интегрирани 10 GBE нагорнини. Еден вообичаен интерфејс на командната линија (CLI) и графички кориснички интерфејс (GUI) кои користат добро познат команден јазик за да им помогнат на квалификуваните мрежни администратори да станат продуктивни брзо. USB авто-конфигурација што им помага на мрежните администратори брзо да распоредат огледални конфигурации на бројни уреди со едноставно вметнување USB-клуч. Прекинувач - 24 порти - L2+ - управувано - стабилно.

Кон својствата

Производи во категоријата