Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
Лента за индикатори за автоклав со бела боја, лента за автоклав; 0,75 ин. X 14 г. [1 еа.]

Лента за индикатори за автоклав со бела боја, лента за автоклав; 0,75 ин. X 14 г. [1 еа.]

DEN 1.67
 

Производот е достапен
Достапност

За употреба во апликации за стерилизација на пареа. За толкување - чувствителното мастило на белите ленти се затемнува за да се укаже дека пакетот е обработен. Лентата лесно се отстранува без никакви траги на остаток. За употреба во апликации за стерилизација на пареа. За толкување - чувствителното мастило на белите ленти се затемнува за да се укаже дека пакетот е обработен. Лентата лесно се отстранува без никакви траги на остаток. Промената на бојата ја елиминира претпоставката.

Кон својствата

Производи во категоријата