Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
НИВОВА Вентилатор За Вентилатор За Оџак Вентилатор За Издувни Гасови Вентилатор За Домаќинство Машина За Издувни Гасови Прашина Оџак Индуциран Нацрт Вентилатор 80

НИВОВА Вентилатор За Вентилатор За Оџак Вентилатор За Издувни Гасови Вентилатор За Домаќинство Машина За Издувни Гасови Прашина

DEN 1765.12
 

Производот е достапен
Достапност

Излезот за чад мора да биде оддалечен повеќе од 6 метри од изворот на пожар, инаку индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде изгорен. Овој модел е анти-замрзнување, анти-мраз, анти-висока температура, антикорозија, анти- ' рѓа и издржлив. Вентилаторот на оџакот е за употреба каде што температурите на димните гасови не надминуваат 575° F за наизменично работење и 482° F за континуирано работење. Овие вентилатори се дизајнирани специјално за апликации каде што ефикасното работење,малата потрошувачка на енергија, компактниот дизајн се од најголема важност. Издувникот на чад мора да биде оддалечен повеќе од 6 метри од изворот на пожар, инаку индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде изгорен. Инсталацијата на интерфејсот со оџакот мора да биде цврста и интерфејсот мора да биде цврсто интегриран во оџакот за најдобар ефект. Излезот за чад се става на оџакот. Исклучете го прекинувачот за напојување при инсталирање или отстранување за да избегнете електричен удар. Спецификација : Напон : 220v (Америка 110v-120v напон, ќе бидеме опремени со конвертор на напон) Моќност; 80wsize; Основен Дијаметар 13,5 cm-21cm Color : боја на слика тежина на производот : 2,3 Kg Scope на испорака : 1 * индуциран нацрт фанота : 1.

Кон својствата

Voltage:
220V ( Americas 110V-120V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Power;80W:
Size; Base Diamete 13.5cm -21cm:
Color:
picture color
Product weight:
2.3Kg
Scope of delivery :1 * induced draft fan:
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect.:
4. If the induced draft fan stops working, attention should be paid to the backflow of smoke through which smoke escapes.:
5. The smoke outlet is placed on the chimney. The smoke outlet must be more than 6 meters away from the fire source, otherwise the induced draft fan will be burned. The temperature of the fireplace cannot burn the insulation layer of the power cord. :

Производи во категоријата