Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
#htmlcaption1

Чаури И Грмушки Лежишта / Чаури И Грмушки Лежишта / Чаури и Лежишта Со Грмушки / Еластична Спојка D20 L25 Ф

Спојување на носење со 1 дијаметар : 18мм Спојувањето со 2 дијаметар : 1 инч Должина на спојување : 78 Спојува

Спојка Направена Во Јапонија Спојка Создаден 2 Дијаметар : 30мм.Спојување Создаден 1 Дијаметар : 13 / 16 инчи.

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 9 Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3 / 8 инчи 715 дена превозот...

Нбк Јапонија МЈС40ЦСКЕРД 19мм до 19мм флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈС40ЦСКЕРД 19мм до

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 инч Спојување Создаден 2 Дијаметар : 1 3 / 8 инчи Должина На Спојување : 90 Спој

Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра.Тесното Вклопување овозможува пр

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 5 / 16 инчи Должина На Спојување : 30...

Нбк Јапонија МЈС65СЕВХ 22мм до 28ммтип флексибилна Спојканбк Јапонија МЈС65ЦСЕВХ 22мм до 28мм флексибилна Сп

Еластомерните перници се радијално отстранливи Отпорен на масло, нечистотија, песок, влага и маснотии...

Спојување на носење со 1 дијаметар : 19мм Спојување со 2 дијаметар : 22мм Должина на спојување : 66 Спојување �

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 15мм Спојување со 2 дијаметар : 32мм Должина на спојување : 90 Спојува

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9 / 16 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 35мм Должина На Спојување : 90 Споју�

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 10мм Спојување на носење 2 дијаметар : 18мм Должина на спојување : 78 �

Нбк Јапонија МЈЦ95КСХ 35мм до 40ммтип флексибилна Спојкабк Јапонија МЈЦ95КСХ 35мм до 40мм флексибилна Спојка

Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Одличната флексибилнос

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 28мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 38мм Должина На Спојување : 114...

Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент Спојка Создаден 2 Дијам�

Спојување Надворешен Дијаметар : 30.Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7мм Должина На Спојување : 35 Спојка Созда

Нбк Јапонија МЈЦ80ЦСКГР 28мм до 1 3 / 4 инчи флексибилна Спојкабк Јапонија МЈЦ80ЦСКГР 28мм до 1 3 / 4 инчен флекс�

Спојување Надворешен Дијаметар : 65.It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја �

Должина На Спојување : 90.Тесното вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот �

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 9 / 16 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 15 / 16 инчи Должина на спо

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 16мм Спојување со 2 дијаметар : 28мм Должина на спојување : 78 Спојува

Нбк Јапонија МЈЦ65КГР 16мм до 32мм флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ65КГР 16мм до 32мм Фл�

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 12мм Спојување со 2 дијаметар : 9 / 16 инчи Должина на спојување : 78...

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 20мм Спојување со 2 дијаметар : 25мм Должина на спојување : 78...

Отворот За спојување 1 Дијаметар : 3 / 4 инчи Отворот За спојување 2 Дијаметар : 13 / 16 Инчи Должина На спојкат

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 9 / 16 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 16мм Должина на спојувањ

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 16мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 18мм Должина На Спојување : 90 Спојување �

Спојник на вратило што често се користи за поврзување на серво моторот, степер мотор, енкодер, возење со

NBK Јапонија MJC80 CSERD 35mm до 45mmjawтип флексибилно спојување Couplingnbk Јапонија MJC80 CSERD 35mm до 45мм флексибилна спојк

Отворот За спојување 1 Дијаметар : 5 / 8 инчи Отворот За спојување 2 Дијаметар : 1 1 / 4 Инчи Должина на спојкат

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 18мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 24мм Должина На Спојување : 90...

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 14мм Спојување на носење 2 дијаметар : 20мм Должина на спојување : 90 �

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 20мм Спојување на носење 2 дијаметар : 20мм Должина на спојување : 114.

Нбк Јапонија МЈС40ЦСК1л 10мм до 24мм флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈС40ЦСК1л 10мм до 24мм

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9 / 16 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 24мм Спојка Создаден 2 Дијаметар : 24

Спојување на носење со 1 дијаметар : 19мм Спојување со 2 дијаметар : 35мм Должина на спојување : 90 Спојување �

NBK Јапонија MJC80 KWh 25mm до 1 1 / 8 InchjawType Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC80 KWh 25mm до 1 1 / 8 инчен Флексибилна спојка о

Спојување на носење 1 дијаметар : 1 1 / 4 инч Спојување со 2 дијаметар : 32мм Должина на спојување : 90 Спојувањ�

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 16мм Спојување на носење 2 дијаметар : 16мм Должина на спојување : 78..

Нбк Јапонија МЈЦ95КБЛ 1 3 / 8 инчи до 1 3 / 4 инчи флексибилна Спојкабк Јапонија МЈЦ95КБЛ 1 3 / 8 инчи до 1 3 / 4 инчи �

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 19мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 35мм Должина На Спојување : 90 Спојување �

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4,5 мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 8мм Должина На Спојување : 30 Спојување

Нбк Јапонија МЈС40ЦСК1л 12мм до 19мм флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈС40ЦСК1л 12мм до 19мм

Нбк Јапонија МЈС40СГР 10мм до 12ммтип флексибилна Спојканбк Јапонија МЈС40СГР 10мм до 12мм Флексибилна Спојк

715 дена превозот Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра Спојување Создад

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9 / 16 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 25мм Должина На Спојување : 90 Споју�

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 22мм Спојување со 2 дијаметар : 28мм Должина на спојување : 90 Спојува

715 дена превозот Спојување Надворешен Дијаметар : 65 БРЕНД VXB, Nbk Јапонија MJC65EWH 15mm до 19mmjawтип Флексибилна С�

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 30мм Спојување со 2 дијаметар : 1 3 / 8 инчи Должина на спојување : 90...

It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја На Пајакот : Варира во зависност од �