Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
ПЦС 5.08мм Број на редови: 1 број на иглички по ред: 12 терминали со приклучок за приклучок со директно пино P = 5.08mm Крај на табла/затворен 5.08мм DB2EVC-5.08-12P-GN

ПЦС 5.08мм Број на редови: 1 број на иглички по ред: 12 терминали со приклучок за приклучок со директно пино P = 5.08mm Крај

DEN 0.33
 

Производот е достапен
Достапност

ПЦС 5.08мм Број на редови : 1 број на иглички по ред : 12 терминали за приклучок со директно пино P = 5.08mm Крај на таблата/затворен 5.08мм DB2 EVC-5.08-12 P-GN. ПЦС 5.08мм Број на редови : 1 број на иглички по ред : 12 терминали за приклучок со директно пино P = 5.08mm Крај на таблата/затворен 5.08мм DB2 EVC-5.08-12 P-GN. ПЦС 5.08мм Број на редови : 1 број на иглички по ред : 12 терминали за приклучок со директно пино P = 5.08mm Крај на таблата/затворен 5.08мм DB2 EVC-5.08-12 P-GN.

Кон својствата

Производи во категоријата