Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
Рцијаго Паметен Блутут Растворен Мерач На Кислород

Рцијаго Паметен Блутут Растворен Мерач На Кислород

DEN 1.00
 

Производот е достапен
Достапност

По користење за одреден временски период, вредноста на тестот е неточна и калибрацијата се уште е неточна, а мембранскиот ракав треба да се замени. Дигитален растворен мерач на кислород целосно прилагодливи поставки за параметри. Монтажна сонда, лесна за замена, опремена со 6 заштитни капаци на сондата. Филмот во заштитниот капак не може да се раздели. Bluetooth растворен мерач на кислород со точен Пренос на податоци Во реално време Bluetooth и јасни вредности за мерење. Пропустливата мембрана го одделува измерениот раствор од сензорната електрода, но овозможува кислородот да помине низ мембраната за да реагира, а концентрацијата може да се измери. нашиот инструмент со компензација на температурата може да ја исполни нормалната употреба. Усвојува дигитален екран со позадинско осветлување, мулти-параметарски дисплеј во исто време, дисплеј за контрола на апликацијата за мобилни телефони. Ви овозможува да зачувувате, управувате и споделувате податоци за тестирање во секое време без да се грижите за загуба на податоци. Ако резултатите од тестирањето се надвор од опсегот, цифрите ќе се прикажат со црвено, известувајќи ве за сите вредности што го надминуваат претходно поставениот опсег.

Кон својствата

Calibration:
Two points 0.0% or 100.0% calibration Response Time

Производи во категоријата