Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
Синергија дигитална батерија без безжичен телефон, компатибилна со батеријата на АТ & Т 2414, 3301, 91076 безжичен телефон

Синергија дигитална батерија без безжичен телефон, компатибилна со батеријата на АТ & Т 2414, 3301, 91076 безжичен телефон

DEN 575.68
 

Производот е достапен
Достапност

Како глобален дистрибутер на производи за широка потрошувачка, нашата мисија е да бидеме лидер во овие категории со подобро да им служи на потрошувачите. Компатибилен со Tele Matrix 3300. Како што технологијата континуирано напредува, Синергија Дигитал има за цел да остане на најсовремената хемија и технологија на батеријата. Компатибилен со GE TL26506, TL96506. Производите за брендирани синергија се добро произведени батерии, полначи за батерии и други додатоци, осигурувајќи дека тие можат да продолжат да ги испорачуваат најнапредните производи за следните години. Компатибилен со V-Tech 80-5071-00-00 батерии. Компатибилен со AT & T-Lucent 9257, 9301, 9304, 9307, 9311, 9312, 9320, 9340, 9341, 9345, 9350, 9351, 9353, 9355, 9356, 9357, 9365, 9370, 9371, 9401 , E1126, E1128, E2116, E2126, E2127, E2127 B, E2717, E2717 B, E2718, E2718 B, E2727, E2727 B, E2728, E2728 B, E5905, E5908 -8201, HS-8210, HS -8211, HS-8220, HS-8240, HS-8241, HS-8243, HS-8255, HS-8270, HS-8271, Technologies 3300 компатибилни со AT-T/Lucent 1150, 1175, 1185, 1230, 1430, 1440, 1450, 1455, 1460, 2-2. Компатибилен со : AT&T 1128, 1140, 1150, 1155, 1160, 1175, 1185, 1230, 1256, 1412, 1430, 1440, 1450, 1455, 1460, 1475, 1480, 1485, 2256, 2300, 2320, 2322, 2325, 23403, 2355, 2365, 2366, 2375, 2385, 2414, 2415, 3300, 3301, 6100, 6200, 80-5071, 8200, 8210, 8220, 8241, 8243, 8270, 90556, 91076, 9210, 9230, 9257, 9301, 9304, 9307, 9311, 9312, 9320, 9340, 9341, 9345, 9350, 9351, 9353, 9355, 9356, 9357, 9370, 9371, 9401, 9410, 9460, 9465, E1126, E1128, E2116, E2126, E2717, E2718, E2727, E2728, E5908.

Кон својствата

Производи во категоријата