Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
TSR SSR-10DA SSR-40DA SSR 25A 60A 80A 100A три фаза SSR Solid State Relay DC Control AC 480V 5-32V влезен алуминиум HeatSink

TSR SSR-10DA SSR-40DA SSR 25A 60A 80A 100A три фаза SSR Solid State Relay DC Control AC 480V 5-32V влезен алуминиум HeatSink

DEN 3.00
 

Производот е достапен
Достапност

Релеи. Relay SSTEP 1 : Изберете правилна контрола на контролата на контролата ACDA- DC Control ACSTEP 2 : Изберете точен типов на опрема/сооднос = струја на SSRPs : Соодносот зависи од видот на вашата опрема за оптоварување. Резистичко оптоварување : 70%, индуктивно оптоварување : 20%, капацитивно оптоварување : 10%.Степ 3 : Изберете соодветна топлина што ја засилува употребата на SSR, ќе даде многу топлина, така што за да го продолжите животот на вашиот SSR, ве молиме инсталирајте топлински мијалник, исто така Ако струјата е над 60А, потребно е вентилаторот за ладење. -Стајно реле е полупроводник. Полупроводнички прекинувач е не-физички прекинувач за контакт. Ако користите мултиметар диода или отпорник за тест, секогаш покажува состојба на висока импеданса, (мултиметар светло црвена). Користењето на ламбата со блескаво како оптоварување е очигледен начин за тестирање на континуитет.

Кон својствата

Производи во категоријата