Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
Замена на адаптерот Nuxkst 24V AC/DC за Samsung AirTrack Crystic опкружувачки звук на звук на звук HW-H355 HW-H370 HW-H450 HW-H550 HW-H551 HW-H570 HW-H750 HW-H751 HW-H7500 HW-H7501 24VDC Опсег на електрична енергија

Замена на адаптерот Nuxkst 24V AC/DC за Samsung AirTrack Crystic опкружувачки звук на звук на звук HW-H355 HW-H370 HW-H450 HW-H550

DEN 286.40
 

Производот е достапен
Достапност

Напреден дизајн, висока преносливост 100% сосема нов генерички компатибилен производ! (Не-ОЕМ). Замена на адаптерот Nuxkst 24 V AC/DC за Samsung Air Track Crystic опкружувачки звук на звук на звук HW-H355 HW-H370 HW-H450 HW-H550 HW-H551 HW-H570 HW-H750 HW-H751 HW-H7500 HW-H7501 24 VDC Кантри за напојување. Проверете го бројот на моделот пред да поставите нарачка! Ние се фокусираме на обезбедување квалитетни производи за електрична енергија и одлична услуга за клиенти.Напреден дизајн, висока преносливост 100% сосема нов генерички компатибилен производ! (Не-ОЕМ). Замена на адаптерот Nuxkst 24 V AC/DC за Samsung Air Track Crystic опкружувачки звук на звук на звук HW-H355 HW-H370 HW-H450 HW-H550 HW-H551 HW-H570 HW-H750 HW-H751 HW-H7500 HW-H7501 24 VDC Кантри за напојување. Проверете го бројот на моделот пред да поставите нарачка! Ние се фокусираме на обезбедување квалитетни производи за електрична енергија и одлична услуга за клиенти. Влез : AC 100 V - 240 V 50-60 Hz. Замена на адаптерот Nuxkst 24 V AC/DC за Samsung Air Track Crystic опкружувачки звук на звук на звук HW-H355 HW-H370 HW-H450 HW-H550 HW-H551 HW-H570 HW-H750 HW-H751 HW-H7500 HW-H7501 24 VDC Кантри за напојување. Влез : AC 100 V - 240 V 50-60 Hz.

Кон својствата

Производи во категоријата